Posted on

Skapa och sälja skins för gaming

Om du är en gamer har du säkert hört talas om en spännande idé som handlar om att kunna tjäna pengar genom att sälja skins på spel. Idén om att kunna sälja skins föddes när Valve Corporation släppte spelet CS:GO, vilket är en version av de gamla Counter Strike-spelen.Ett skin är en annorlunda design på ett befintligt vapen, karaktär eller andra möjliga spelobjekt. Konceptet skins finns i många spel, till exempel League of Legends och Minecraft. Idén om att kunna byta och sälja skins var en riktig vändning i spelvärlden. Helt plötsligt gick det att sälja virtuella saker för flera tusen.

Hur säljer man skins?

Skins säljs främst via steamklienten och där du hittar alla spel som är kompatibla med skins. Inte alla spel har skins som du kan sälja men på Steam hittar du de där detta är möjligt. CS:GO, Fortnite och Dota 2 är exempel på spel där skinsbyte- och försäljning förekommer mycket.Förutom hos Steam kan du också ladda upp dina skins via en webbsida som heter skinxchange.com. På denna sida kan det dock ta några arbetsdagar innan pengarna hamnar på ditt konto. Skinxchange-alternativet tycks dock vara ett lättare alternativ för många spelare. Att sälja fullständiga steamkonton går också men kan vara ett krångligare alternativ.

Hur mycket kan man tjäna?

Allt beror på hur mycket speltid du spenderar. Eftersom skins ”droppar” (hamnar i din väska/inventory) slumpmässigt går det inte att förutse exakt hur mycket du kommer tjäna under en viss tid. Det finns dock möjlighet att beräkna hur mycket dina skins är värda, till exempel kostar en AK stattrak just nu 124 dollar. Om det här verkar spännande så antar vi att du kan uppskatta att testa att spela via spelbonus.nu.Priset på skins varierar från över tid i och med att deras sällsynthet förändras. Hur lång tid någon har använt ett skin spelar också roll. En Well Worn Stattrak säljs exempelvis för 38 dollar i skrivande stund. Det finns även skins som ibland kostar tusentals dollar. Det är alltså möjligt att tjäna pengar på